Forrige side – trykk her.

Idrettsmassasje på Asker Helsesenter
Ta idrettsmassasje hos Massasjeterapeuten på Asker massasje. Han driver selv aktivt med løpeidrett og er løpetrener for Turløpergruppa i Asker Skiklubb.

Idrettsmassasje er en manuel dyp klassisk massasje av kroppens bløte deler (muskler, sener, leddbånd, bindevev, osv) hvor det også utøves aktiv (PNF) eller passiv tøyning i løpet av behandlingen på en eller flere av musklene som behandles.
Massasjen kan oppleves som mer kraftfull enn annen massasje og det fokuseres mer spesifikt på de muskelgrupper som belastes ved den treningsform utøveren bedriver.

Idrettsmassasje egner seg for behandling av de store muskelgruppene, som brukes aktivt under trening og/eller konkurranser – spesielt gunstig for forside eller bakside av ben, sete-muskulatur, armer, brystmuskulatur (kraftige muskler).

Du skal ikke bestille idrettsmassasje om du ønsker behandling av nakke – da holder det dyp klassisk massasje – uten tøyning.

Idrettsmassasje egner seg både for eliteutøvere, aktive og mosjonister. Det vesentlige er dog at kroppen og musklene er vant med hard belastning og at du trener jevnlig hver uke.

Her handler mye om å kna opp musklene for deretter å strekke dem ut, slik at leddutslaget blir bedret.

Vår Massasjeterapeut driver selv aktivt med løping, og løper distanser opp til maraton. Han har løpt 11 maraton de siste årene.

 

Hva gir jevnlig med idrettsmassasje for en idrettsutøver?

* Bedre prestasjon.

* Raskere restitusjon.

* Lengre muskler.

* Bedre leddutslag, dersom massasjen utføres ukentlig over en periode.

* Forebygger mot skader

* Forbedrer og opprettholder bindevevens elastisitet

* Reduserer muskelspenninger.

* Gjør deg mykere

* Gir deg bedre leddutslag

 

Bestill time i dag – trykk her for bestilling på nett.